Zaštita privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno, zbog čega postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno prema novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine. U nastavku vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Naziv i kontakt podaci voditelja obrade

Odgovornost za obradu osobnih podataka kupaca Valmuna snosi:

Valmun, obrt za izradu svijeća i usluge, Ulica sv. Ane 53 a, Osijek, Hrvatska
E-pošta: gospojalija@gmail.com

Kao kupci imate pravo dobiti informacije o postupanju s vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Za osnovne informacije ili brze ispravke možete nas kontaktirati e-poštom.

Zaštita privatnosti na internetu za posjetitelje internetskih stranica Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge:

Izjava o privatnosti objavljuje se u Hrvatskoj za državljane i osobe sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj te se odnosi isključivo na proizvode Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge.

Sljedeće odredbe dijelovi su Izjave:

Podaci koje obrađujemo
Upotreba informacija
Opredjeljenje tvrtke za zaštitu privatnosti
Vaše pravo pristupa
Izmjene izjave o privatnosti korisnika na Internetu
Zaštita osobnih podataka djece na web stranicama Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge
Poruke u elektroničkom obliku

Pravila o kolačićima (cookies)

Podaci koje obrađujemo

Pristup je web stranici Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge slobodan i ne traži se registracija. Ukoliko se ipak odlučite za registraciju, od osobnih podataka koje obavezno obrađujemo i onih koje dobrovoljno unesete, ostalim korisnicima (i registriranim i neregistriranim) neće prilikom korištenja web stranice biti vidljivi, kao ni ostali osobni podaci koje ste unijeli prilikom registracije. Davanje osobnih podataka u potpunosti je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u kupovini na našim stranicama. Prilikom vaše kupovine možemo obrađivati sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresa, adresa elektroničke pošte i telefon. Uz to, imate mogućnost unijeti i dodatne osobne podatke.

Upotreba informacija

Molimo da primite na znanje da vašu adresu elektroničke pošte ne dojavljujemo svojim poslovnim partnerima.

Opredjeljenje tvrtke za zaštitu privatnosti

Valmun, obrt za izradu svijeća i usluge je aktivno angažiran na tekućim inicijativama za očuvanje prava na privatnost. Izjava o privatnosti potrošača na internetskim stranicama Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge, primjenjuje navedena načela na online poslovanje s korisnicima te definira naše opredjeljenje za zaštitu njihove privatnosti.

Vaše pravo pristupa

Ako zatražite, priopćit ćemo vam sve informacije koje posjedujemo o vama i poslati vam ih ili ih izbrisati u skladu s primjenjivim zakonom. Ako mislite da je neka informacija koju o vama posjedujemo netočna ili nepotpuna, molimo da nam se bez odlaganja obratite. Svaku takvu netočnu ili nepotpunu informaciju odmah ćemo ispraviti.

Izmjene Izjave o privatnosti na internetskim stranicama Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge

Sve izmjene naše izjave o privatnosti bit će objavljene ovdje kako biste bili u potpunosti obaviješteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.


Zaštita osobnih podataka djece na web stranicama Valmuna, obrta za izradu svijeća i usluge

U neposrednoj komunikaciji s djecom putem interneta uviđamo jedinstvene probleme koje predstavlja zaštita njihove privatnosti. Naše web stranice koje bi mogle privući djecu, i eventualno prikupljaju osobne podatke djece mlađe od 14 godina, izrađene su u namjeri da u najvećoj mogućoj mjeri štite prava djece i njihovu privatnost. Sukladno toj namjeri i nastojanju mi:
NE obrađujemo osobne podatke pomoću kojih se može kontaktirati s djecom preko interneta.
NE obrađujemo osobne podatke za kontaktiranje izvan interneta.
NE dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke.
NE omogućujemo djeci da, bez dozvole roditelja, javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju pomoću kojih ih se može kontaktirati.

Poruke u elektroničkom obliku

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Pravila o kolačićima (cookies)

Kako bismo učinili našu internetsku stranicu lakšom i ugodnijom za korištenje, koristimo kolačiće kroz cijelu stranicu. Kolačići su mali dijelovi podataka koji nam omogućuju usporedbu novih i prošlih posjetitelja, pomažu nam razumjeti kako korisnici navigiraju kroz našu stranicu i daju nam podatke kojima možemo iskustvo korisnika učiniti još ugodnijim i učinkovitijim u budućnosti.

Kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke korisnika i identifikacijski podaci nikada neće biti pohranjeni. Ako želite izbjeći korištenje kolačića, morate prilagoditi postavke vašeg računala na način da se brišu svi kolačići internetskih stranica i/ili da dobijete obavijest putem upozorenja ako se kolačići pohranjuju. Ako želite nastaviti bez promjena u postavkama za kolačiće, jednostavno nastavite prema stranici. Ova izjava o zaštiti privatnosti na internetu primjenjuje se do opoziva.